Za nami pierwszy dzień warsztatów Zero Waste, które przygotowaliśmy wraz z Bank Żywności w Olsztynie dla uczniów biorących udział w projekcie #FoodScienceClass, w ramach którego rozszyfrowujemy zagadnienia produkcji, przetwórstwa i bezpieczeństwa żywności.
To jednocześnie nasze pierwsze spotkanie po przerwie wakacyjnej!








__________________________________
Projekt #FoodScienceClass jest finansowany przez EIT Food – wspólnotę wiedzy i innowacji w obszarze żywności, która pracuje na rzecz zrównoważonego, zdrowego i godnego zaufania systemu żywnościowego. Partnerami projektu są: הטכניון – מכון טכנולוגי לישראל | Technion, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk, Bank Żywności w Olsztynie, EUFIC – European Food Information Council, VTT Technical Research Centre of Finland, Rikolto – Vredeseilanden
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Comments are closed.